Slack
flow-image

Избор платформе за сарадњу: Осам питања које сваки ИТ лидер треба да постави

Овај ресурс је објавио Slack

Софтвер је трансформисао све пословне дисциплине.

Након првих корака који су реализовани путем е-поште, видео конференција и апликација за ћаскање, напредак у области сарадњи достигао је врхунац. Данас имамо много више апликација које би требало да нам помажу у раду, али је упркос томе наш рад много расцепканији и тежи него икад раније. И пословање постаје све загушеније широм пословног света.

Управо то је тема овог водича: он вам помаже у избору чворишта сарадње које ће допринети поједностављењу, аутоматизацији и бржем обављању наших уобичајених, свакодневних пословних активности.

Као ИТ лидер имате јединствену прилику да покренете ову промену, унапређујући пословни процес на нивоу целог предузећа.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Рачунарство у облаку, Хибридни облак, Облак за предузетнике, Платформе облака, SaaS (софтвер као услуга), Складиште у облаку, CRM (односи са клијентима), ERP (планирање ресурса предузећа), Рачунарство у облаку, Безбедност облака, Апликације у облаку, ERP у облаку, Облак, Дигитална трансформација