Slack
flow-image

Пет ствари које Slack чине врхунским чвориштем за сарадњу

Овај ресурс је објавио Slack

Нико не жели да буде онај „ко стално каже не“. Па ипак, читав талас нових потрошачких апликација и услуга у облаку, који се сручио на пословна предузећа понекад приморава ИТ стручњаке да играју баш ту улогу.

Сваком ИТ тиму се може опростити због доношења закључка да популарност неке апликације међу корисницима и њен утицај на спремност предузећа стоје у обрнутој корелацији.

Slack је у том смислу изузетак.

Надамо се да ћете се и ви, након што проучите овај брзи водич, сложити с тим: Сарадња и агилност не морају увек да иду на штету спремности предузећа.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Рачунарство у облаку, Хибридни облак, Облак за предузетнике, Платформе облака, SaaS (софтвер као услуга), Складиште у облаку, CRM (односи са клијентима), ERP (планирање ресурса предузећа), Рачунарство у облаку, Безбедност облака, Апликације у облаку, ERP у облаку, Облак, Дигитална трансформација