Qlik®
flow-image

Позадина сензације: Како извући праву вредности из вештачке интелигенције (AI) у аналитици

Овај ресурс је објавио Qlik®

Вештачка интелигенција се све чешће јавља у производима које користимо и активностима којима се бавимо, од апликација на радном месту до доживљаја наших купаца. У њу се полажу велике наде. Обећања су екстравагантна. А потенцијал је огроман. Међутим, стварност је данас значајно мање грандиозна. Код примене класичног приступа „црне кутије“, разочарање је уобичајена појава.

То, међутим, уопште не мора да буде тако – барем не у области анализе података.

Шта је кључ за успешну примену AI у аналитици? Проширена (аugmented) интелигенција – приступ који обједињује оно најбоље од машинске интелигенције и људске интуиције, а у циљу скраћења времена потребног за остварење увида, доласка до нових и неочекиваних открића и подстицања писмености из области података за кориснике у било којој улози и на било ком нивоу стручности.

Преузмите документ Позадина сензације: Како извући праву вредности AI у аналитици, да бисте сазнали:

  • Како сензационализам у вези са AI надмашује тренутно реално стање
  • Вредност приступа заснованог на проширеној интелигенцији
  • Кључна питања за оцењивање AI у аналитици

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије ИТ менаџмент, Велике колекције података, Пословно обавештавање (BI), Складиштење података на велико, BYOD (понесите сопствени уређај), Конзумеризација ИТ-а, Рачунарство у облаку, Усклађеност, Системи за управљање садржајем (CMS), Управљање подацима, Планирање ресурса предузећа (ERP), Финансије и управљање финансијама, Управљање инфраструктуром, Центри података, Управљање на нивоу услуга, Управљање процесом пословања, Виртуелизација, Управљање услугама, Управљање пројектима, Сарадња