Proofpoint
flow-image

Заштита крајњег корисника

Овај ресурс је објавио Proofpoint

Хуманоцентрични приступ управљању рањивошћу, нападима и привилегијама. Организације троше више него икад на сајбер безбедност, а при том од тога имају све мање користи. Напади су и даље успешни. Осетљиве информације и даље падају у погрешне руке. А упади у базе података и даље пуне новинске ступце.

Време је да о свему изнова темељно промислимо. Класични модели кибернетске безбедности прављени су за неко прошло доба – када се превлађујући безбедносни модел састојао у закључавању свих улаза и суочавању са претњама након што је упад већ извршен. Овај приступ једва да је и тада био употребљив; данас је он безнадежно мртав.

Разлог је у томе што најпривлачнију мету нападача – а тиме и највећу опасност за вас – представљају људи, а не технологија. Ова промена у оријентацији претњи захтева нови начин размишљања и нову стратегију која ће бити усредсређена на заштиту људи, а не на стари заштитни обод.

Да бисте сазнали више о томе преузмите одмах!

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Мрежа, LAN / WAN, Мобилна мрежа, Алатке за управљање мрежом, Безбедност мреже, Телекомуникације, VOIP (глас преко интернета), 802.11, Интеграција гласа и података, Бежичне мреже, Wi-Fi, Бежична инфраструктура, Управљање пропусним опсегом, Надгледање мреже, Microsoft Office/365, Оперативни систем, Софтвер за архивирање е-поште, Софтвер облака