Microsoft
flow-image

MSHUB2: Три варнице којима ћете потпалити своју дигиталну трансформацију

Овај ресурс је објавио Microsoft

Како права технологија може да покрене ваш радни простор из мртвила.

Без обзира на делатност којом се бавите, радни простор доживљава радикалну трансформацију, а притисак да се изврши прилагођавање је неумољив. Проблеми са којима се компаније суочавају постају све сложенији, радници се све чешће селе из једног места у друго, а сарадња све више добија на приоритету.

Са све већим порастом сложености радних места, мобилности и обима сарадње, организације морају да користе ове варнице за покретање трансформације. Потпалите истински креативни потенцијал својих запослених и изградите драгоцену интеракцију с клијентима уз помоћ алатки које им помажу да међусобно сарађују и да стварају.

Преузмите одмах!

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Софтвер, Апликације, Оперативни системи, CRM (односи са клијентима), SaaS (софтвер као услуга), Базе података, Управљање документима, Пословни софтвер, Алатке за развој система, Планирање ресурса предузећа (ERP), Групвер (софтвер за радне тимове), Софтвер радног процеса, Софтвер за сарадњу, Софтвер отвореног кода, Софтвер за повећање продуктивности, SD WAN (софтверски дефинисана WAN мрежа), Софтверски дефинисано умрежавање, Доживљај крајњих корисника, AlOps, ITSM (управљање ИТ услугама), DevOps (развој и операције), Машинско учење, Машински подаци, Аутоматизација података, AIM