Dell EMC
flow-image

Флеш меморија погони ИТ трансформацију

Овај ресурс је објавио Dell EMC

Трансформација информационих технологија је концепт који код пословних компанија данас одјекује јаче него пре 12 месеци. Мада то није синоним за дигиталну трансформацију, ова два концепта су темељно  повезана, јер се ефикасна дигитална трансформација не може замислити без ИТ трансформације.

Компанија која трансформише своју ИТ инфраструктуру не мора више да се ослања на круте, мануелне, изоловане, застареле технологије. Она доживљава пораст оперативне брзине, ефикасности, обима и исплативости ИТ-а – послови су аутоматизовани, процеси поједностављени, а ресурси ослобођени за друге сврхе.

Ова побољшања на нивоу ИТ-а подстичу ширу дигиталну трансформацију, омогућавајући компанији да напредује у савременој дигиталној економији. Она је сада у стању да иновацијама, идејама и темпом развоја надмаши своје конкуренте – прерастајући тако од компаније која поремећаје трпи, у ону која те поремећаје изазива.

Dell EMC решења која покреће Intel®.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије ИТ менаџмент, Велике колекције података, Пословно обавештавање (BI), Складиштење података на велико, BYOD (понесите сопствени уређај), Конзумеризација ИТ-а, Рачунарство у облаку, Усклађеност, Системи за управљање садржајем (CMS), Управљање подацима, Планирање ресурса предузећа (ERP), Финансије и управљање финансијама, Управљање инфраструктуром, Центри података, Управљање на нивоу услуга, Управљање процесом пословања, Виртуелизација, Управљање услугама, Управљање пројектима, Сарадња