Citrix
flow-image

Водич ка спремности за облак, намењен ИТ руководиоцима

Овај ресурс је објавио Citrix

Технологија се мења вртоглавом брзином. За руководиоце то може значити пуно нових одлука о буџету за ИТ, ограничењима и потребама у вези са спремношћу за облак. Када одговорите на 7 питања која одговарају вашим ИТ изазовима и приоритетима, добићете персонализовани план са смерницама о томе како осмислити ИТ стратегију која ће бити безбедна – али и довољно флексибилна да омогући остварење циљева дигиталне трансформације ваше организације.

Уз извештај ћете добити:

  • Персонализоване поступке које су осмислили стручњаци за ову област, из компанија као што су Gartner или Ponemon, на основу којих можете сачинити план за поједностављење сложеног Ит-а.стратегије.
  • Стратегије за обезбеђење SaaS и веб апликација, уз истовремено пружање унапређеног корисничког доживљаја.
  • Савете за привлачење и задржавање талената, побољшање корисничког доживљаја и повећање продуктивности.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Рачунарство у облаку, Хибридни облак, Облак за предузетнике, Платформе облака, SaaS (софтвер као услуга), Складиште у облаку, CRM (односи са клијентима), ERP (планирање ресурса предузећа), Рачунарство у облаку, Безбедност облака, Апликације у облаку, ERP у облаку, Облак, Дигитална трансформација